Pages

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Book tour: Θαμμένες Μνήμες




Book tour & Giveaway: Θαμμένες Μνήμες της Μαρίας Χονδρού από τις Εκδοτική ΑΝΙΜΑ





Τίτλος: Θαμμένες Μνήμες
Συγγραφέας: Μαρία Χονδρού
Κατηγορία: Μυθιστόρημα, Μυστηρίου, Τρόμου
Εκδοτική ΑΝΙΜΑ
Εκδόθηκε: Μάρτιος 2018 - 236 σελίδες


Ποιοι είμαστε τελικά; Πόσα γνωρίζουμε για τη ζωή μας... για τον εαυτό μας. Οι μνήμες μας τελικά είναι επιλεκτικές; Ορίζουν ζωές και χτίζουν συρματοπλέγματα ενάντια στο χρόνο; Σε όλα αυτά που ζήσαμε αλλά ποτέ δε μάθαμε. Ή τελικά είναι όλα στημένα. Ένα ανόητο παιχνίδι με τον εαυτό μας. Μήπως τελικά τα σημάδια, αυτά που θεωρούμε κομμάτια διαίσθησης, πυγολαμπίδες στο σκοτάδι, τα έχουμε καρφώσει εμείς οι ίδιοι; Για να θυμηθούμε. Να θυμηθώ. Κανείς δε με ρώτησε τι θέλω. Δε μου έδειξε τις επιλογές. Η ζωή σου. Η ζωή μου. Μάλλον δε χρειάστηκε καν.. δεν υπήρχε θέμα επιλογής. Η μοίρα ήταν ήδη κεντημένη. Δεν ξέρω από ποιον. Δεν έχει σημασία. Το αποτέλεσμα θα ήταν ακριβώς το ίδιο.







Link αγοράς :Ζαφειρίου | Πρωτοπορεία | κατά παραγγελία




Διαγωνισμός



Το fancyowl.gr σε συνεργασία με την Μαρία Χονδρού ετοίμασαν έναν Instagram διαγωνισμό στο προφίλ της @agni_booklover. Τα δώρα του νικητή είναι ένα ενυπόγραφο αντίτυπο του βιβλίου της συγγραφέως “Θαμμένες Μνήμες” και μία θήκη για σελιδοδείκτες από το Fancy Owl. Ο διαγωνισμός λήγει στις 26/02/2020.




Οι δικές μας ερωτήσεις στο συγγραφέα






Γνωρίστε την Μαρία Χονδρού


Η Μαρία Χονδρού γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1975 στην Αθήνα. Σπούδασε στη σχολή σκηνοθεσίας Λυκούργου Σταυράκου και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια αστρονομίας και δημιουργικής γραφής. Της αρέσει να διαβάζει, να γράφει και να κάνει κατασκευές.
Διήγημα της περιέχεται στη συλλογή «Ιστορίες κάτω από το γκί», ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ, Δεκέμβριος 2014. Διακρίθηκε σε διαγωνισμό διηγήματος απο τις εκδόσεις ANIMA, όπου το διήγημα της περιλαμβάνεται στη συλλογή «Σταγόνες του χειμώνα». Τιμήθηκε με έπαινο για το παραμύθι της Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ στο 33ο διαγωνισμό της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών, για το έτος 2014, ενώ διακρίθηκε στο διαγωνισμό της VERAMAND LIMITED, όπου διήγημα της με τίτλο «Θολή Πραγματικότητα», περιλαμβάνεται σε συλλογή ηλεκτρονικής μορφής για το έτος 2017. 


Τον Ιούνιο του 2017 εκδόθηκε το πρώτο της παιδικό βιβλίο από τις εκδόσεις ANIMA, με τίτλο «Ο Μαγικός Κόσμος Της Δριπαικόσας». Το Μάρτιο του 2018 εκδόθηκε το δεύτερο βιβλίο της από τις εκδόσεις ANIMA με τίτλο «Θαμμένες Μνήμες».


Social Media Links: Goodreads | Facebook | Instagram


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου