3 βιβλία με συνταγές για το γιορτινό τραπέζι

9:55:00 π.μ.

Πολλές φορές αναρωτηθήκατε τι να μαγειρέψετε για τους καλεσμένους σας και φέτος αυτή η ανησυχία επιστρέφει.Όταν ειδικά δεν το έχετε και πολύ με την μαγειρική, μετανιώνετε που αναλάβατε κάτι τέτοιο. Ίσως όμως και να είναι κάποιος άλλος ο λόγος. Μπορεί απλώς να θέλετε να δοκιμάσετε κάτι παραδοσιακό ή έθνικ ή ακόμα και μοντέρνο. Γι' αυτό και προτείνουμε 3 βιβλία που πραγματικά θα σας λύσουν τα χέρια με την πληθώρα ευφάνταστων και διαχρονικών συνταγών, για να είστε έτοιμες οποιαδήποτε στιγμή.

 Γεύσεις και αρώματα από τις δυο μεριές του Αιγαίου
Συγγραφείς: Μαρία Εκμεκτσίογλου, Γκιοκτσέν Αντάρ
Γεύσεις και αρώματα από τις δυο μεριές του ΑιγαίουΗ καθηγήτρια γαστρονομίας και ιδιοκτήτρια εστιατορίου, Μαρία Εκμεκτσίογλου συνεργάζεται με τον Τούρκο συγγραφέα 13 γαστρονομικών βιβλίων Γκιοκτσέν Αντάρ και δημιουργούν μια συλλογή εξαίσιων συνταγών. Ταξινομημένες όλως σε κατηγορίες ανάλογα με το είδος τους συνδυάζουν την ιστορία την Ανατολής και την απλότητα της Ελλάδας.


Γιορτινό τραπέζι
Συγγραφέας: Βέφα Αλεξιάδου
Γιορτινό τραπέζιΤο εμπιστεύονται και οι πιο άριστες μαγείρισσες. Το διαχρονικό αυτό βιβλίο αποτελεί δημιούργημα της γκουρού της κουζίνας Βέφας Αλεξιάδου και περιλαμβάνει συνταγές για όλως των ειδών τις γιορτές. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!


Οι συνταγές της Χρύσας Παραδείση
Συγγραφέας: Χρύσα Παραδείση
191234g-screen_shot_2015-12-07_at_1.34.25_m.m.Αρκεί να πούμε πως αυτό το βιβλίο είναι το πιο ευπώλητο τις γιορτινές μέρες. Περιλαμβάνει 747 συνταγές -εικονογραφημένες με 211 έγχρωμες φωτογραφίες και 110 σκίτσα - και εμπλουτισμένες με μικρές συμβουλές – μυστικά για το πώς πετυχαίνει ένα φαγητό ή γλυκό.




Μπορείτε να διαβάσετε αυτό το άρθρο και στο www.newsfilter.gr

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Ξεκίνησα αυτό το blog για να ικανοποιήσω το πάθος μου για τα βιβλία και την συγγραφή. Μπορεί να γίνεται "χαμός" από διάφορα άρθρα τελείως άσχετα μεταξύ τους αλλά ο καθένας δεν έχει μόνο ένα χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά του.