Πως είναι να είσαι παιδί...

4:07:00 μ.μ.


Αποτέλεσμα εικόνας για παιδιαΌχι ακριβώς παιδί, στην περίπτωσή μου, αλλά ισχύει.

 Λοιπόν για μένα είναι η πιο σημαντική περίοδος της ζωής ενός ανθρώπου. Δεν έχω ακόμα, ζήσει όλα τα στάδια αλλά όσο περνάει ο καιρός αναπολώ κάθε προηγούμενη μέρα της ανέμελης, παιδικής ηλικίας μου. Την αθωότητα των πράξεών μου. Τότε που ό,τι και αν έκανα το έκανα για να γελάω, να διασκεδάζω και πάντα χωρίς να θέλω να πληγώσω κάποιον.
Αποτέλεσμα εικόνας για παιδια
 Τη διαφορά του να είσαι παιδί ή μεγάλος τη συνειδητοποιώ καθώς περνάει ο χρόνος και νιώθω πως όλο και περισσότερα πράγματα με απασχολούν ενώ οι ευθύνες αυξάνονται-κατά πολύ. Όταν ήμουν μικρή μου άρεσε να κάνω κολοτούμπες, με τον αδερφό μου, στο κρεβάτι των γονιών μου. Δεν χρειαζόταν να υπάρχει κάποιος λόγος για να το κάνω, απλώς ένιωθα ελεύθερη και το χαιρόμουν. Άλλες φορές έχωνα τα χέρια μου στη λάσπη και φανταζόμουν ότι μαγείρευα. Ξέρω πως ακούγονται αστεία, μα το συναίσθημα κάνει την όλη ανάμνηση τόσο σοβαρή που δακρύζω μόλις το σκέφτομαι. Ήμουν απλώς ένα παιδί.


Αποτέλεσμα εικόνας για παιδια
 Τώρα πια η ροή των γεγονότων,η καθημερινότητα δεν μου επιτρέπει ούτε να κάτσω. Ευθύνες περικυκλώνουν κάθε μου κίνηση και οι πράξεις μου δεν είναι πάντοτε αθώες ακόμα και αν τις κάνω κατά λάθος. Ωστόσο πάντοτε, βαθιά στη ψυχή μου θα υπάρχει αυτό το παιδί, αυτή η μικρή αθωότητα που σε αλλάζει ριζικά.
Αποτέλεσμα εικόνας για αποφθεγματα για τα παιδια

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Ξεκίνησα αυτό το blog για να ικανοποιήσω το πάθος μου για τα βιβλία και την συγγραφή. Μπορεί να γίνεται "χαμός" από διάφορα άρθρα τελείως άσχετα μεταξύ τους αλλά ο καθένας δεν έχει μόνο ένα χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά του.