Camilla Lackberg

7:39:00 μ.μ.

Δεν ξέρω τι να αναφέρω γι' αυτή τη καταξιωμένη συγγραφέα. Είναι η θηλυκή εκδοχή του Jo Nesbo. Τα αστυνομικά της μυθιστορήματα διαθέτουν όλο το πακέτο. Αγωνία, δράση, μυστήριο και πολλά μυστικά. Ψυχολογεί όλα τα πρόσωπα σε κάθε βιβλίο της και ο αναγνώστης μπορεί εύκολα να ακολουθήσει τη ροή των γεγονότων.
  
    Η Camilla Lackberg (Καμίλα Λέκμπεργ) γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου 1974 και μεγάλωσε στη Φιελμπάκα, ένα ψαροχώρι, 140 χλμ. περίπου από το Γέτεμποργ. Στη Φιελμπάκα εκτυλίσσονται και όλες οι ιστορίες των βιβλίων της. Από παιδί ήθελε να γίνει συγγραφέας. Μόλις έντεκα χρονών είχε διαβάσει όλα τα βιβλία της Αγκάθα Κρίστι. Σπούδασε οικονομικά στο πανεπιστήμιο του Γέτεμποργ και εργάστηκε ως οικονομολόγος για μερικά χρόνια στη Στοκχόλμη. Ένα σεμινάριο δημιουργικής γραφής, το οποίο παρακολούθησε στη Στοκχόλμη, στάθηκε η αφορμή για να αλλάξει καριέρα. Σήμερα τα βιβλία της σειράς με πρωταγωνιστές τη συγγραφέα Ερίκα –το alter ego της Καμίλα– και τον αστυνομικό Πάτρικ έχουν ξεπεράσει τα 19.000.000 αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Το βιβλίο της Το παιδί από τη Γερμανία μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο, ενώ από τα Χριστούγεννα του 2012 προβάλλεται στη σουηδική τηλεόραση σειρά βασισμένη στα μυστήρια της Φιελμπάκα. 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα της:www.camillalackberg.com

Και κάποια βιβλία της:
Αποτέλεσμα εικόνας για camilla lackberg βιβλία
Αποτέλεσμα εικόνας για camilla lackberg βιβλία     Αποτέλεσμα εικόνας για η γοργονα camilla lackberg  Αποτέλεσμα εικόνας για ο φαροφυλακας camilla lackberg

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Ξεκίνησα αυτό το blog για να ικανοποιήσω το πάθος μου για τα βιβλία και την συγγραφή. Μπορεί να γίνεται "χαμός" από διάφορα άρθρα τελείως άσχετα μεταξύ τους αλλά ο καθένας δεν έχει μόνο ένα χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά του.