Η ανασκόπησή μου

3:47:00 μ.μ.

Το σκέφτηκα να μην γράψω κάτι τέτοιο, αλλά δεν μπορούσα απλώς να συνεχίσω δημοσιεύοντας ένα άρθρο τη νέα χρόνια. Οπότε αυτό είναι ένα αποχαιρετιστήριο άρθρο του 2016.
Αυτή η χρονιά ήταν ξεχωριστή, όπως και οι υπόλοιπες υποθέτω. Ασχολήθηκα περισσότερο με αυτά που μου αρέσουν όπως αυτό το υπέροχο blog, τα βιβλία και τα κοσμήματα. Κάποια πράγματα παραμένουν ίδια, αν και ήθελα να τα αλλάξω, κυρίως σε ψυχολογικό τομέα. Όλοι βάζουμε στόχους για τη νέα χρονιά και προσωπικά, δεν ξέρω για εσάς, πολλοί μένουν απραγματοποίητοι. Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλεις να κάνεις και άλλες τόσες οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις που συχνά νιώθεις πως χάνεις τον εαυτό σου.
Ωστόσο το 2017 σκοπεύω να αναπτύξω ή μάλλον να βελτιώσω τον εαυτό μου. Ο μεγαλύτερος εχθρός είναι εαυτό σου. Αυτός δημιουργεί το φόβο που είναι ο κύριος λόγος που μας αποτρέπει από πολλά πράγματα. Εγώ, όμως θέλω να κάνω τον εαυτό μου, φίλος μου και ελπίζω να τα καταφέρω.
Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και είθε τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα!!!

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Ξεκίνησα αυτό το blog για να ικανοποιήσω το πάθος μου για τα βιβλία και την συγγραφή. Μπορεί να γίνεται "χαμός" από διάφορα άρθρα τελείως άσχετα μεταξύ τους αλλά ο καθένας δεν έχει μόνο ένα χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά του.