Pages

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Σόφι Γκόλντινγκ: Πως να είσαι θετικός

 Αυτή τη φορά επέλεξα να διαβάσω κάτι πιο μικρό σε μέγεθος και πιο "ελαφρύ'', θα έλεγα μιας και διένυα μία περίοδο με πολύ άγχος και καθόλου χρόνο. Διάβασα, λοιπόν το συγκεκριμένο βιβλίο που αν και αυτοβοήθειας, περισσότερο σου παραθέτει κάποια quotes από διάφορους σημαντικούς ανθρώπους, αλλά και συμβουλές, χωρίς να πλατιάζει. Θα έλεγα, πως είναι ένα βιβλιαράκι που μπορείς να έχεις παντού μαζί σου και όταν νιώθεις αγχωμένος ή κάπως πεσμένος, διαλέγεις μία τυχαία σελίδα και σου δίνει μία συμβουλή ή ένα κίνητρο.
 Πολύ ενδιαφέρον και ευχάριστο, αλλά κυριώς για να χαλαρώσετε και να το έχετε ως οδηγό, παρά να "ψαχτείτε" ή να δώσετε μεγάλη προσοχή. Μου άρεσε επίσης που αφιέρωσε κάποιες σελίδες στα οφέλη της γυμναστικής.


Με λίγα λόγια:
Ετοιμάσου να ανακαλύψεις την εσωτερική αισιοδοξία σου ακολουθώντας αυτές τις απλές συμβουλές, ώστε να διώξει τα μαύρα σύννεφα και να επικεντρωθεί σε ό, τι καλό υπάρχει γύρω σου.
Γεμάτο ενθαρρυντικές ρήσεις ώστε να δεις τη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων, το βιβλίο αυτό θα σε προικίσει με τη δύναμη της θετικότητας προκειμένου να κατακτήσει την ευτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου