Κίρα Κας: Οι επίλεκτες

2:25:00 μ.μ.

Το δεύτερο βιβλίο της σειράς μεγαλώνει το δίλημμα της Αμέρικα Σίγκερ. Να ζήσει στο παλάτι ως πριγκίπισσα ή να επιλέξει μία ζωή γεμάτη δυσκολίες που έχει γνωρίσει και δεν τη πειράζει;



Περίληψη:    

Τριάντα πέντε κοπέλες ήρθαν στο παλάτι για να συμμετάσχουν στην Επιλογή. Έξι έφτασαν στην τελική διαδικασία. Μόνο μία θα αναδειχθεί νικήτρια και θα παντρευτεί τον πρίγκιπα Μέιξον. 
Η Αμέρικα δεν είναι σίγουρη για το τι θέλει η καρδιά της. Όταν είναι με τον Μέιξον αφήνεται στην αγκαλιά του και δεν ονειρεύεται κανέναν άλλον. Όταν, όμως, βλέπει τον Άσπεν να στέκεται φρουρός γύρω από το παλάτι, την πλημμυρίζουν οι αναμνήσεις του παρελθόντος. Οι πέντε Επίλεκτες είναι αποφασισμένες να κερδίσουν τον Μέιξον και ο χρόνος τελειώνει για την Αμέρικα. 
Κι εκεί που παίρνει την απόφασή της, μια τραγική απώλεια την κάνει να αμφισβητήσει και πάλι τα πάντα. Ενώ αγωνίζεται να φανταστεί το μέλλον της, οι βίαιοι αντάρτες που θέλουν να ρίξουν τη μοναρχία αποκτούν ολοένα και περισσότερη δύναμη και τα σχέδιά τους φαίνονται ικανά να καταστρέψουν κάθε ελπίδα της για ευτυχία.

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Ξεκίνησα αυτό το blog για να ικανοποιήσω το πάθος μου για τα βιβλία και την συγγραφή. Μπορεί να γίνεται "χαμός" από διάφορα άρθρα τελείως άσχετα μεταξύ τους αλλά ο καθένας δεν έχει μόνο ένα χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά του.