Διαγωνισμός βιβλίου με αφορμή την επίσκεψη του συγγραφέα των ¨Περιπετειών του νεαρού Σέρλοκ Χολμς" Άντριου Λέιν, στην Ελλάδα! (ΕΛΗΞΕ)

9:42:00 μ.μ.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω για έναν ακόμα διαγωνισμό βιβλίου που φιλοξενώ στο blog μου σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Μεταίχμιο.
Αρχικά να σας ενημερώσω πως ο συγγραφέας των βιβλίων "Οι Περιπέτειες του νεαρού Σέρλοκ Χολμς" και λάτρης του φανταστικού ντετέκτιβ, δημιούργημα του σερ Κόναν Νόιλ, έρχεται στην Αθήνα το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 στις 1 το μεσημέρι! Καλεσμένος του PUBLIC και των εκδόσεων Μεταίχμιο, οι αναγνώστες του ντετέκτιβ Χολμς θα έχουν την ευκαιρία να τον δουν από κοντά στο Μικρό Παλλάς (Αμερικής 2 Στοά Σπυρομήλιου-City Link). Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τον μεταφραστή των βιβλίων Ανδρέα Μιχαηλίδη, θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του.
Με αφορμή, λοιπόν το παραπάνω ευχάριστο γεγονός δύο από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε από ένα αντίτυπο του πρώτου βιβλίου από τη σειρά "Οι Περιπέτειες του νεαρού Σέρλοκ Χόλμς" το "Νέφος Θανάτου"!
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
  1. Ακολουθήστε με στη σελίδα μου στο facebook και των εκδόσεων Μεταίχμιο και κάντε comment και share τη συγκεκριμένη δημοσίευση.
  2. Ακολουθήστε το blog μου!
Αν θέλετε να συμμετάσχετε μέσω instagram, η συμμετοχή σας είναι ξεχωριστή και παρακαλώ να επιλέξετε έναν από τους δύο τρόπους.
  1. Ακολουθήστε με στο instagram (@iasmosworld)
  2. Κάντε tag στα σχόλια δύο φίλους σας.
  3. Ανεβάστε στο story σας τη δημοσίευση και κάντε με tag.
  4. Ακολουθήστε τις Εκδόσεις Μεταίχμιο στο instagram!
🍁 Ο διαγωνισμός λήγει στις 3 Νοεμβρίου!

Ο συγγραφέας
Ο Andrew Lane (1963) είναι βρετανός συγγραφέας και δημοσιογράφος. Έχει πάνω από είκοσι βιβλία στο ενεργητικό του. Μερικά είναι μυθιστορήματα που εκτυλίσσονται στο ίδιο σύμπαν με τις τηλεοπτικές σειρές Doctor WhoTorchwood και Randall and Hopkirk (Deceased) του BBC. Άλλα είναι μυθιστορήματα που εκτυλίσσονται στη σύγχρονη εποχή, τα οποία έχει γράψει με ψευδώνυμο και άλλα ακόμα είναι (μη μυθοπλαστικά) βιβλία σχετικά με χαρακτήρες συγκεκριμένων τηλεοπτικών σειρών και ταινιών του κινηματογράφου (όπως οι James Bond και Wallace and Gromit). Έχει επίσης γράψει άρθρα για το περιοδικό Radio Times και το αντίστοιχό του στις ΗΠΑ TV Guide. Ζει στο Ντόρσετ με τη γυναίκα του και τον γιο του, καθώς και μια τεράστια συλλογή βιβλίων σχετικών με τον Σέρλοκ Χολμς.


Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Όταν ο δεκατετράχρονος Σέρλοκ Χολμς ανακαλύπτει ένα πτώμα καλυμμένο με διογκωμένες φλύκταινες, η ζωή του πρόκειται να αλλάξει για πάντα, καθώς θα βρεθεί στην καρδιά μιας φρικτής πλεκτάνης που θέτει σε κίνδυνο το μέλλον ολόκληρης της Βρετανίας.

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Ξεκίνησα αυτό το blog για να ικανοποιήσω το πάθος μου για τα βιβλία και την συγγραφή. Μπορεί να γίνεται "χαμός" από διάφορα άρθρα τελείως άσχετα μεταξύ τους αλλά ο καθένας δεν έχει μόνο ένα χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά του.