Δύο σειρές βιβλίων που λάτρεψα.

2:20:00 μ.μ.

Έχω καιρό να γράψω κάτι και λυπάμαι, αλλά τώρα επέστρεψα συνεχίζοντας για τις δύο σειρές βιβλίων που είχα ξεκινήσει. 
Η πρώτη είναι ''Οι κυνηγοί των ψυχών'' της Alison Noel. Είχα γράψει για τα δύο πρώτα βιβλία και μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ και εδώ. Το τρίτο θεωρώ πως ήταν καλύτερο από τα άλλα δύο τόσο σε άποψη δομής όσο και περιεχομένου. Η ιστορία των δύο πρωταγωνιστών συνεχίζεται με πολλές δυσάρεστες αλλά και ευχάριστες εκπλήξεις. Κυριολεκτικά ρούφηξα τις τελευταίες κρίσιμες σελίδες, οι οποίες περιείχαν πολλή δράση και μία απώλεια που πραγματικά με στεναχώρησε. Η συγγραφέας ξέρει να χειρίζεται καλά την αγωνία των αναγνωστών της και να την κορυφώνει όποτε πρέπει. Πραγματικά εντυπωσιακό το τρίτο βιβλίο.
Όσο αφορά το τέταρτο και τελευταίο βιβλίο και οι δύο πρωταγωνιστές αναλαμβάνουν καινούργιους ρόλους που θα τους αλλάξει ριζικά. Το θετικό που δεν ανέφερα σε αυτή τη σειρά είναι πως το κάθε κεφάλαιο αποτελεί και οπτική γωνία από σχεδόν όλα τα πρόσωπα της ιστορίας δίνοντας τη δυνατότητα στους αναγνώστες να μάθουν πως νιώθει το κάθε μέλος του βιβλίου. Επιπλέον το τέλος αυτής της σειράς δεν είναι ακριβώς τέλος καθώς η ιστορία θα συνεχιστεί στο μέλλον, δίνοντας μία πιο ρεαλιστική ματιά στην ιστορία.

                     

Η δεύτερη σειρά είναι έχει ανεξάρτητους τίτλους για το καθένα από τα τρία βιβλία που περιλαμβάνει. Για το πρώτο, ''Η ΕΠΙΛΟΓΗ'' μπορείτε να βρείτε επιπλέον εδώ.
 Τα άλλα δύο λέγονται ''ΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΕΣ'' και ''Η ΕΚΛΕΚΤΗ''. Δεν θέλω να τα περιγράψω πολύ, απλώς θα σας πω πως όποιες είναι αθεράπευτα ρομαντικές και τους αρέσουν οι πριγκίπισσες τα προτείνω ανεπιφύλακτα. Ωστόσο θίγει και άλλα θέματα που είναι σημαντικά όπως ο πόλεμος και οι διακρίσεις.

                 

Καλή ανάγνωση!!

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Ξεκίνησα αυτό το blog για να ικανοποιήσω το πάθος μου για τα βιβλία και την συγγραφή. Μπορεί να γίνεται "χαμός" από διάφορα άρθρα τελείως άσχετα μεταξύ τους αλλά ο καθένας δεν έχει μόνο ένα χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά του.