Διαγωνισμός για το βιβλίο "Ντουέτο" της Kimberley Freeman(ΕΛΗΞΕ)

12:27:00 μ.μ.

Δεύτερος διαγωνισμός που διοργανώνεται σε αυτό το μικρό "στέκι" βιβλίων σε συνεργασία με τις εκδόσεις Διόπτρα και δεν μπορώ παρά να είμαι ενθουσιασμένη. Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι πραγματικά υπέροχο με δύο ζωές να περιπλέκονται σε ένα αριστοτεχνικά, μπλεγμένο κουβάρι φόβου, αγάπης και ελπίδας. 
Οπότε δεν έχω παρά να το προσφέρω σε ένα τυχερό νικητή! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:
1) Like και share τη σελίδα μου στο facebook εδώ
2) Όπως επίσης share στο facebook και το συγκεκριμένο άρθρο.
3) Τέλος like και στη σελίδα της Διόπτρα εδώ

Ανεξάρτητα από το facebook έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε επίσης και από το instagram, ωστόσο είναι μία και μία συμμετοχή και όχι δύο μαζί με του facebook. Οπότε κάνετε ένα like τη δημοσίευση, follow τον λογαριασμό μου στο instagram και γράφετε από κάτω ένα σχόλιο. ( Το όνομα μου είναι @iasmosworld)

*Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 30 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι*

Λίγα λόγια:

Δύο γυναίκες... 
Σε μια μικρή επαρχιακή πόλη της Γερμανίας, η νεαρή Έλι τρέφει ελπίδες και μεγάλα όνειρα για μια λαμπρή καριέρα στη σκηνή της όπερας. Η φιλοδοξία της την οδηγεί στο μονοπάτι της εξαπάτησης, της απληστίας και, τελικά, των ενοχών. Την ίδια στιγμή, στο Λονδίνο, η έφηβη Άντζι που το έχει σκάσει από το σπίτι της μεταμορφώνεται στη διάσημη πριγκίπισσα της ποπ Πένι Μπράιτ. Αλλά μια βίαιη επίθεση την κάνει τελικά έρμαιο του φόβου και του εθισμού σε ναρκωτικές ουσίες.
Είκοσι χρόνια... 
Η μία θα κλέψει τη ζωή της άλλης και θα χάσει τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής της. Η άλλη θα προσπαθήσει να δραπετεύσει από το παρελθόν, τελικά όμως θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει τις πιο σκοτεινές αναμνήσεις της· και οι δύο ζωές πλέκονται γύρω από τις μηχανορραφίες ενός δισκογραφικού παραγωγού.
Ένα ένοχο μυστικό... 
Από τη λαμπερή ποπ-ροκ σκηνή του Λονδίνου ως τις μεγάλες σκηνές όπερας στην Ευρώπη, από ένα μικρό ελληνικό νησί ως τις σιωπηλές απομακρυσμένες περιοχές της Αυστραλίας με τον καυτό ήλιο, η τελευταία νότα αυτού του ντουέτου δεν πρόκειται να ακουστεί μέχρι η ιστορία να φτάσει στη συναρπαστική της κορύφωση, όταν πια μια σκιά από το παρελθόν έρχεται να απειλήσει και τις δύο γυναίκες.


Νικήτρια είναι η Niki Paximada !!! Καλοδιάβαστο!!!

You Might Also Like

6 σχόλια

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Ξεκίνησα αυτό το blog για να ικανοποιήσω το πάθος μου για τα βιβλία και την συγγραφή. Μπορεί να γίνεται "χαμός" από διάφορα άρθρα τελείως άσχετα μεταξύ τους αλλά ο καθένας δεν έχει μόνο ένα χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά του.