Pierce Brown: Νιάτα και...φανταστικοί κόσμοι

4:25:00 μ.μ.

 Το προηγούμενό μου άρθρο αφορούσε ένα από τα βιβλία του και συγκεκριμένα το δεύτερο της τριλογίας "Κόκκινη Ανατολή" Παρακάτω ακολουθεί μία μικρή και κοινότοπη βιογραφία του, μα πριν από αυτό θα προσθέσω και τη δική μου άποψη. 
Άξιο ενδιαφέροντος αποτελεί το γεγονός πως τέτοιου είδους βιβλία γράφτηκαν από συγγραφέα με σχετικά μικρή ηλικία. Βέβαια, ο καθένας σε οποιαδήποτε ηλικία θα μπορούσε να έχει τόση φαντασία μα είναι και το θέμα της αρτιότητας, δομής και περιεχομένου. Το γράψιμό του είναι πολύ καλό και ομολογώ πως τον θαυμάζω. Επίσης έχει εργαστεί στη Disney. Ένα ακόμα προτερημά του. 
Βασικά ο Pierce Brown αποτελεί έναν από τους καλύτερους, σύγχρονους συγγραφείς οπότε νομίζω πως ό,τι και αν προσθέσω θα είναι περιττό!

Βιογραφία:
"Ο Πιρς Μπράουν πέρασε τα παιδικά του χρόνια χτίζοντας φρούρια και στήνοντας παγίδες για τα ξαδέρφια του στα δάση έξι πολιτειών και στις ερήμους δύο. Μετά την αποφοίτησή του από το κολέγιο το 2010, του πέρασε από το μυαλό η ιδέα να συνεχίσει τις σπουδές του στο Χόγκουαρτς. Δυστυχώς, δεν έχει τίποτα μαγικό πάνω του. Έτσι, ενώ προσπαθούσε να διακριθεί ως συγγραφέας, δούλευε παράλληλα ως διευθυντής κοινωνικών μέσων επικοινωνίας σε μια καινοτόμο τεχνολογική εταιρεία, μοχθούσε ως απλός εργαζόμενος στο ατελιέ της Disney στα ABC Studios, υπηρέτησε ως μαθητευόμενος στο NBC και έδωσε νέο νόημα στη στέρηση ύπνου θητεύοντας ως βοηθός στην εκστρατεία ενός υποψήφιου για τη Γερουσία των ΗΠΑ. Τώρα μένει στο Λος Άντζελες, όπου σκαρώνει ιστορίες για διαστημόπλοια, μάγους, λάμιες και κάθε είδους παλιά ή αλλόκοτα πράγματα. Μάθετε περισσότερα γι’ αυτόν στον ιστότοπο: www.pierce-brown.com "

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Ξεκίνησα αυτό το blog για να ικανοποιήσω το πάθος μου για τα βιβλία και την συγγραφή. Μπορεί να γίνεται "χαμός" από διάφορα άρθρα τελείως άσχετα μεταξύ τους αλλά ο καθένας δεν έχει μόνο ένα χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά του.