Το πρώτο ''Bookish Christmas" box στην Ελλάδα!

3:12:00 μ.μ.

  Όλοι οι βιβλιόφιλοι γνωρίζουν λίγο πολύ ότι στο εξωτερικό, υπάρχουν μηνιαία κουτιά συνήθως με ένα συγκεκριμένο θέμα, που περιέχουν βιβλίο (ή και όχι), σελιδοδείκτες, pins, prints. Ίσως lip balms, mists και διαφορά άλλα σχετικά με ένα βιβλίο ή με μία κατηγορία όπως φαντασία, ρομάτζο, επιστημονική φαντασία. Και ποιος δεν θα ήθελε να λάβει κάποια στιγμή ένα κουτί με τόσα βιβλιοφιλικά αντικείμενα, τα οποία τις περισσότερες φορές είναι κατασκευασμένα μόνο για το κουτί και πάντα είναι ιδιαίτερα και μοναδικά; Το μεγαλύτερο εμπόδιο, ωστόσο, για όλους τους Έλληνες είναι τα έξοδα τόσο του κουτιού όσο και των μεταφορικών.
 Όμως εγώ και η αγαπημένη μου Δήμητρα, η οποία έχει το etsy shop @strangethebookmarkshop , ετοιμάσαμε ένα Χριστουγεννιάτικο κουτί για αυτούς που αγαπάνε το βιβλίο και σκοπεύουν να κάνουν ένα δώρο στον εαυτό τους ή και στους άλλους. Είναι εμπνευσμένο από διάφορα fandoms όπως  Harry Potter, A Christmas Carol, Chronicles of Narnia κ.α. Θα περιέχει τέσσερις σελιδοδείκτες, δύο prints, ένα ζευγάρι χριστουγεννιάτικες κάλτσες, χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα, ένα sugar scrub από αυτά που ετοιμάζω στο  shop μου @bookish.jasmine και ένα pin. Το κουτί θα κοστίσει 22 ευρώ και τα έξοδα αποστολής στην Ελλάδα είναι 9 ευρώ.
 Οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει, ώστε να μπορούμε να ετοιμάσουμε τα κουτιά και να τα ταχυδρομήσουμε τέλη Νοεμβρή. Άντε βιαστείτε!

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Ξεκίνησα αυτό το blog για να ικανοποιήσω το πάθος μου για τα βιβλία και την συγγραφή. Μπορεί να γίνεται "χαμός" από διάφορα άρθρα τελείως άσχετα μεταξύ τους αλλά ο καθένας δεν έχει μόνο ένα χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά του.