Book tour: Σιλβερεικ

8:13:00 μ.μ.




Book & Review tour: Σιλβερεϊκ της Αναστασίας Σκουλή από τις εκδόσεις Πηγή


Τίτλος: Σιλβερεϊκ
Συγγραφέας: Αναστασία Σκουλή
Κατηγορία: Μυθιστόρημα για εφήβους, Δυστοπικό, Φαντασίας
Εκδόσεις Πηγή
Εκδόθηκε: Μαϊος 2019 - 370 σελίδες



Στην πόλη της Σίλβερεϊκ, ένα αγόρι περιπλανιέται εγκαταλελειμμένο. Ο Άλεν, πέφτοντας στα χέρια του υποκόσμου, θα μάθει με τον πιο άσχημο τρόπο τη σκληρότητα των ανθρώπων και το βάρος που φέρουν τα συμφέροντα των ισχυρών. Έτσι, θα «εμπλουτιστεί» με τρομακτικές εμπειρίες και, ταυτόχρονα, θα γίνει μέλος μιας ιδιότυπης οικογένειας. Θα καταφέρει ο Άλεν να φτιάξει τη ζωή του ή θα τον στοιχειώνουν, για πάντα, τα φαντάσματα του παρελθόντος του;
Την ίδια ώρα, κάποιος παρακολουθεί τον Λούκα. Ακολουθεί τα ίχνη του και ετοιμάζεται να πάρει εκδίκηση. Είναι ένα φάντασμα από το παρελθόν, που μοναδικό του στόχο έχει να τον σκοτώσει.
Ο Λούκα δεν έχει επιλογή. Πρέπει να τα βάλει με όλους. Και πρέπει να βιαστεί. Γιατί ο χρόνος δεν είναι με το μέρος του…
Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το Σίλβερεϊκ είναι ένα δυστοπικό μυθιστόρημα, που πραγματεύεται διάφορα κοινωνικά θέματα. Αυτά που επικρατούν, είναι η διακίνηση ανθρώπων, η δυσκολία της ενηλικίωσης, μέσα από τον Γολγοθά του παιδικού -και όχι μόνο τραύματος και η στήριξη της οικογένειας, η οποία δεν είναι πάντοτε δεμένη με αίμα, αλλά με συναισθήματα.









Συνέντευξη με τη συγγραφέα
(ερωτηματολόγιο μίνι συνέντευξη)










Γνωρίστε την συγγραφέα Αναστασία Σκουλή



Ονομάζομαι Αναστασία Σκούλη. Γεννήθηκα και κατοικώ στη Θεσσαλονίκη. Είμαι πρωτοετής φοιτήτρια στο τμήμα Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Ασχολούμαι με τη δημιουργική γραφή από τα παιδικά μου χρόνια, γράφοντας μικρές ιστοριούλες εμπνευσμένες από ταινίες και βιβλία φαντασίας. Ξεκίνησα να γράφω πιο εντατικά από τον πρώτο μου χρόνο στο Λύκειο. Το Σίλβερεϊκ ήταν η πρώτη μου σοβαρή συγγραφική απόπειρα και είμαι πραγματικά ευτυχισμένη που έχει φτάσει τόσο μακριά. 


Social Media Links: Goodreads | Facebook | Instagram





You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Ξεκίνησα αυτό το blog για να ικανοποιήσω το πάθος μου για τα βιβλία και την συγγραφή. Μπορεί να γίνεται "χαμός" από διάφορα άρθρα τελείως άσχετα μεταξύ τους αλλά ο καθένας δεν έχει μόνο ένα χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά του.