Alison Noel: Το πεπρωμένο

10:21:00 μ.μ.

  Τελικά πήρα το βιβλίο που σας ανέφερα στο προηγούμενο άρθρο και το έχω ξεκινήσει εδώ και δύο μέρες. Έχω διαβάσει και άλλα βιβλία αυτής της συγγραφέως και σκοπεύω να σας τα αναλύσω κάποια στιγμή.
 Έχει έναν χαρακτηριστικό τρόπο για να γράφει τα βιβλία της. Είναι πιο ''ώριμος'' και ''επίσημος''. Τι εννοώ; Λίγοι διάλογοι, αρκετές περιγραφές και ανάλυση των συναισθημάτων των ηρώων. Επιλέγει να κάνει την εξιστόρηση των γεγονότων με αυτόν τον τρόπο, ο οποίος είναι εξίσου αποδοτικός με τον να έχεις περισσότερο διάλογο και ''καθημερινές'' περιγραφές.
 Θεωρώ τα βιβλία της λίγο πιο δύσκολα στην διάβασμα διότι ο παραπάνω τρόπος απαιτεί-νομίζω- και έφηβους που δίνουν προσοχή στη λεπτομέρεια και δεν δεν χάνουν το νήμα της ιστορίας.
 Το συγκεκριμένο βιβλίο έχει πολύ καλό ξεκίνημα αν και κάποια στιγμές γίνεται λίγο δυσκολονόητο. Στη συνέχεια, ωστόσο, αποκτά ενδιαφέρον καθώς προστίθενται νέες πληροφορίες και οι περιγραφές γίνονται πιο κατανοητές.
 Σας μπέρδεψα λίγο αλλά, θέλω να καταλήξω στο εξής συμπέρασμα για το βιβλίο αυτό: είναι πολύ καλογραμμένο και δείχνει στον αναγνώστη μία άλλη πλευρά του τρόπου παρουσίασης των γεγονότων.

Καλή ανάγνωση!!

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Ξεκίνησα αυτό το blog για να ικανοποιήσω το πάθος μου για τα βιβλία και την συγγραφή. Μπορεί να γίνεται "χαμός" από διάφορα άρθρα τελείως άσχετα μεταξύ τους αλλά ο καθένας δεν έχει μόνο ένα χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά του.