Η έμπνευσή μου για να κάνω αυτό το blog

 Σε αυτό το άρθρο θα ήθελα να σας πω τι με ενέπνευσε για να δημιουργήσω αυτό το μικρό blog. Άλλοι το ξεκινούν σαν μια δοκιμή που τους πρότεινε ένας φίλος ή επειδή ασχολούνται γενικώς με την τεχνολογία ή οτιδήποτε άλλο. Θα σας εκπλήξει αν σας πω πως μου έδωσε αυτή την ιδέα ένα βιβλίο που διάβασα. Καλά ακούσατε, ένα βιβλίο. Και όχι οποιδήποτε βιβλίο αλλά από τα αγαπημένα μου: "Οι Φωτεινοί''. Έχω γράψει άρθρα για αυτή τη σειρά και για τη συγγραφέα, οπότε σας προτείνω να ρίξετε μία ματιά. 

Λοιπόν, η πρωταγωνίστρια έχει blog στο οποίο κάνει κριτική βιβλίων και γίνεται αναφορά σε αρκετά σημεία των βιβλίων. Έτσι μου τράβηξε την περιέργεια και είπα να το δοκιμάσω. Βέβαια, αυτή έπαιρνε δέκα βιβλία τη βδομάδα ενώ εγώ με το ζόρι παίρνω τρία το μήνα. Βλέπετε οι υποχρεώσεις σε κρατάνε μακριά από αυτό που αγαπάς μερικές φορές.

Ωστόσο όλα αυτά δεν με εμπόδισαν να κάνω πραγματικότητα τη σκέψη του blog. Δεν κάνω μόνο κριτική βιβλίων αλλά, όπως βλέπετε, το εμπλούτισα και με άλλες ενότητες που ελπίζω να απολαμβάνετε.

Ελπίζω να σας αρέσουν όλα αυτά που γράφω και σκεφτείτε κι εσείς να κάνετε κάτι που εμπνευστήκατε από κάτι λίγο περίεργο.

Αντίο!!

0 σχόλια