Η γνωριμία μου με το Pinterest!!!

2:03:00 μ.μ.

  Αυτές τις μέρες,όσο να 'ναι, βαριέμαι κάποιες φορές. Ζωγραφίζω, διαβάζω τα βιβλία μου, γράφω, ωστόσο υπάρχουν και ώρες που δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω. 
 
Κάπως έτσι ανακάλυψα το Pinterest. Το ήξερα από πριν, φυσικά, απλώς δεν ήθελα να κάνω λογαριασμό. Τώρα, όμως επιθυμούσα να δημιουργήσω κάτι καινούργιο. Ίσως ήταν κάτι για τον κήπο, κάποιο κόσμημα, μία νέα συνταγή. 
 
Έτσι έκανα εγγραφή και έμεινα έκπληκτη από τα εκατομμύρια pin-έτσι λέγονται τα άρθρα-που βρήκα μέσα σε σχεδόν μία ώρα. Δεν ήξερα τι να πρωτό κοιτάξω και τι να φωτοτυπήσω. 

 Χιλιάδες συνταγές, οι οποίες χωρίζονταν σε κατηγορίες όπως πρωινό, μεσημεριανό, υγιεινές, με αλεύρι, χωρίς γλουτένη κ.α. Κατασκευές όλων των ειδών, με ανακυκλώσιμα, με μπουκάλια, παλέτες και ό,τι μπορεί να σκεφτεί ο νους. Τρόποι διακόσμησης εξωτερικού και εσωτερικού χώρου με γλάστρες, πίνακες κ.α. Μόδα, κατασκευή κοσμημάτων. Επίσης μία μεγάλη συλλογή από χτενίσματα και αυτά χωρισμένα σε κατηγορίες. Με χαρά ανακάλυψα αρκετά printables για ετικέτες και διακόσμηση όπως και λίστες με πράγματα που μπορείς να κάνεις σε σχέση με ταξίδια, στόχους κ.τ.λ.
Τέλος, μπορώ να πω πως αγάπησα το Pinterest! Μπορείτε και εσύ να κάνετε εγγραφή και να μην βαρεθείτε ποτέ ξανά. Αν έχετε ήδη σαν προτείνω να πάρετε μερικές ιδέες από το δικό μου εδώ .

Καλή διασκέδαση!!!

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Ξεκίνησα αυτό το blog για να ικανοποιήσω το πάθος μου για τα βιβλία και την συγγραφή. Μπορεί να γίνεται "χαμός" από διάφορα άρθρα τελείως άσχετα μεταξύ τους αλλά ο καθένας δεν έχει μόνο ένα χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά του.