Μία μεγάλη πρόκληση

3:24:00 μ.μ.

Είχα καιρό να γράψω ένα πραγματικό, κανονικό άρθρο εκτός από κάποια μικρά για πρόσφατα γεγονότα. 
Με αφορμή όμως το blog http://purpleinkstudios.net/ ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μία πρόκληση, την ''Grown Up Reading Challenge'', όπως ονομάζεται της συντάκτριας του παραπάνω blog.
 Περιλαμβάνει διαφόρων ειδών βιβλία που πρέπει να διαβάσει σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα το οποίο αυτή όρισε ως όλο το 2016. Ωστόσο αν αποφασίσετε να το ακολουθήσετε μπορείτε να ορίσετε δικό σας.
Προσωπικά βρήκα την όλη ιδέα πολλή ωραία, δημιουργική και ταυτόχρονα εκπαιδευτική και αυτό γιατί βλέποντας τα βιβλία θα καταλάβετε:
Χάρη σε αυτό θα ανακαλύψετε νέα γεγονότα της ιστορίας ή θα μάθετε επιπλέον. Ακόμα θα γνωρίσετε νέες επιστήμες, θα βελτιώσετε τη ζωή σας και θα μπορείτε να χειριστείτε τη σχέση σας. Αν η ζωγραφική δεν ταίριαζε σε εσάς τώρα ίσως να τη δοκιμάσετε, όπως και τη μουσική ενώ μία νέα γλώσσα θα προστεθεί στα προσόντα σας.
 Σας προτείνω να το δοκιμάσετε γιατί ούτως ή άλλως όλα τα βιβλία έχουν κάτι να προσφέρουν στο άνθρωπο και πολύ περισσότερο όταν είναι τέτοιου είδους και με τη  μορφή παιχνιδιού.
Καλή αρχή!! 

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Ξεκίνησα αυτό το blog για να ικανοποιήσω το πάθος μου για τα βιβλία και την συγγραφή. Μπορεί να γίνεται "χαμός" από διάφορα άρθρα τελείως άσχετα μεταξύ τους αλλά ο καθένας δεν έχει μόνο ένα χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά του.