Μία μεγάλη πρόκληση

Είχα καιρό να γράψω ένα πραγματικό, κανονικό άρθρο εκτός από κάποια μικρά για πρόσφατα γεγονότα. 
Με αφορμή όμως το blog http://purpleinkstudios.net/ ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μία πρόκληση, την ''Grown Up Reading Challenge'', όπως ονομάζεται της συντάκτριας του παραπάνω blog.
 Περιλαμβάνει διαφόρων ειδών βιβλία που πρέπει να διαβάσει σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα το οποίο αυτή όρισε ως όλο το 2016. Ωστόσο αν αποφασίσετε να το ακολουθήσετε μπορείτε να ορίσετε δικό σας.
Προσωπικά βρήκα την όλη ιδέα πολλή ωραία, δημιουργική και ταυτόχρονα εκπαιδευτική και αυτό γιατί βλέποντας τα βιβλία θα καταλάβετε:
Χάρη σε αυτό θα ανακαλύψετε νέα γεγονότα της ιστορίας ή θα μάθετε επιπλέον. Ακόμα θα γνωρίσετε νέες επιστήμες, θα βελτιώσετε τη ζωή σας και θα μπορείτε να χειριστείτε τη σχέση σας. Αν η ζωγραφική δεν ταίριαζε σε εσάς τώρα ίσως να τη δοκιμάσετε, όπως και τη μουσική ενώ μία νέα γλώσσα θα προστεθεί στα προσόντα σας.
 Σας προτείνω να το δοκιμάσετε γιατί ούτως ή άλλως όλα τα βιβλία έχουν κάτι να προσφέρουν στο άνθρωπο και πολύ περισσότερο όταν είναι τέτοιου είδους και με τη  μορφή παιχνιδιού.
Καλή αρχή!! 

0 σχόλια