Το Twitter ζητάει το trailer της ταινίας Fallen από την Lauren Kate

3:29:00 μ.μ.

 Αυτό το άρθρο θα είναι μικρό γιατί το μόνο που έχω να πω είναι πως όλοι οι Fallenatics-οι θαυμαστές της σειράς βιβλίων και της επερχόμενης ταινίας Fallen- έχουν κατακλύσει το twitter με το hashtag #WeWantFallenTrailer. Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες εδώ κι εκεί για την ταινία, ωστόσο δεν είναι απολύτως τίποτα αν όντως πρόκειται να βγει τον Σεπτέμβριο. 
 Ταινίες που υποτίθεται πως θα κυκλοφορήσουν σε διάστημα λίγων μηνών από τη στιγμή που δημοσίευσαν την ανακοίνωση κυκλοφορίας τους πρέπει να βγάζουν τουλάχιστον ένα teaser trailer. 
 Στη προκειμένη περίπτωση είναι, θα μπορούσαμε να πούμε, ντροπιαστικές αυτές οι λιγοστές πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν. Αφορούν κυρίως σχόλια της συγγραφέως Lauren Kate, κάποια posters και διάφορα άλλα μικρό άρθρα. Τίποτα άλλο.
 Εκ μέρους όλων των Fallenatics θα ήθελα να απευθυνθώ στη συγγραφέα ώστε να μας δώσει κάτι περισσότερο. Είναι κρίμα μία τόσο αγαπητή προσωπικότητα να αδιαφορεί για τους θαυμαστές της. Επίσης όσοι αγαπάτε όσο και εγώ τη σειρά βιβλίων και θέλετε την ταινία δημοσιεύεστε το παραπάνω hashtag στο twitter για να βοηθήσετε.

Αντίο!!!!

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Ξεκίνησα αυτό το blog για να ικανοποιήσω το πάθος μου για τα βιβλία και την συγγραφή. Μπορεί να γίνεται "χαμός" από διάφορα άρθρα τελείως άσχετα μεταξύ τους αλλά ο καθένας δεν έχει μόνο ένα χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά του.