Το Twitter ζητάει το trailer της ταινίας Fallen από την Lauren Kate

 Αυτό το άρθρο θα είναι μικρό γιατί το μόνο που έχω να πω είναι πως όλοι οι Fallenatics-οι θαυμαστές της σειράς βιβλίων και της επερχόμενης ταινίας Fallen- έχουν κατακλύσει το twitter με το hashtag #WeWantFallenTrailer. Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες εδώ κι εκεί για την ταινία, ωστόσο δεν είναι απολύτως τίποτα αν όντως πρόκειται να βγει τον Σεπτέμβριο. 
 Ταινίες που υποτίθεται πως θα κυκλοφορήσουν σε διάστημα λίγων μηνών από τη στιγμή που δημοσίευσαν την ανακοίνωση κυκλοφορίας τους πρέπει να βγάζουν τουλάχιστον ένα teaser trailer. 
 Στη προκειμένη περίπτωση είναι, θα μπορούσαμε να πούμε, ντροπιαστικές αυτές οι λιγοστές πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν. Αφορούν κυρίως σχόλια της συγγραφέως Lauren Kate, κάποια posters και διάφορα άλλα μικρό άρθρα. Τίποτα άλλο.
 Εκ μέρους όλων των Fallenatics θα ήθελα να απευθυνθώ στη συγγραφέα ώστε να μας δώσει κάτι περισσότερο. Είναι κρίμα μία τόσο αγαπητή προσωπικότητα να αδιαφορεί για τους θαυμαστές της. Επίσης όσοι αγαπάτε όσο και εγώ τη σειρά βιβλίων και θέλετε την ταινία δημοσιεύεστε το παραπάνω hashtag στο twitter για να βοηθήσετε.

Αντίο!!!!

0 σχόλια