Maggie Hall: Η τριλογία της συνομωσίας "Ο Χάρτης της Μοίρας"

5:27:00 μ.μ.

Το δεύτερο βιβλίο της σειράς ήταν πολύ καλύτερο από το πρώτο(εδώ). Τα ταξίδια της Έιβερι και του Τζακ αρχίζουν προκειμένου να λύσουν το μυστήριο του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Στη πορεία αποκαλύπτονται πολλά και προσθέτονται νέα μέλη στη παρέα. Ο ρυθμός των εξέλιξης των γεγονότων είναι πραγματικά γρήγορος, χωρίς να καταντάει κουραστικός. Αντίθετα, ένιωθα πως διάβαζα τον "Κώδικα Da Vinci" σε νεανικό μυθιστόρημα. Φαντασία, δράση, μυστήριο αλλά...και έρωτας, προδοσίες είναι αριστουργηματικά μπλεγμένα, δημιουργώντας ένα ευκολοδιάβαστο σύνολο.
Προς το τέλος θα μείνετε έκπληκτοι από τις εξελίξεις και από τα απρόοπτα που...ταλαιπωρούν την πρωταγωνίστρια, Έιβερι. Αλλά τα συναισθηματικά μπερδέματα μεταξύ του μυστήριου Τζακ και του υπέροχου Στέλαν, με το κορίτσι θα κάνουν τη καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά!

Λίγα λόγια:

Δύο εβδομάδες. Τόσο χρειάστηκε για να αλλάξει μια για πάντα η συνηθισμένη ζωή της Έιβερι Γουέστ. Μέσα σε δύο εβδομάδες ανακάλυψε ότι ήταν κληρονόμος της πιο ισχυρής οικογένειας μιας μυστικής κοινωνίας με το όνομα Κύκλος, έμαθε ότι η μητέρα της αιχμαλωτίστηκε από εχθρούς του Κύκλου και η ίδια η Έιβερι ερωτεύτηκε ένα αγόρι που δεν επιτρεπόταν να αγαπήσει, ενώ γνώρισε κι αυτόν που ήταν γραφτό να είναι το ταίρι της.

Τώρα η Έιβερι διασχίζει ωκεανούς, ψάχνοντας για στοιχεία που θα αποκαλύψουν την αλήθεια για τον Κύκλο και θα απελευθερώσουν την ίδια και τη μητέρα της προτού να είναι αργά. Στο πλευρό της στέκονται τα δύο αγόρια: ο Τζακ, πιστός και αποφασισμένος να τη βοηθήσει ακόμη και εις βάρος του καθήκοντός του, και ο Στέλαν, που μέρα με τη μέρα συνδέεται όλο και πιο στενά με την Έιβερι, κάνοντάς τη να αμφισβητεί τα πάντα. 

Στο τέλος ενός ξέφρενου κυνηγητού, από τα νησιά της Ελλάδας μέχρι το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών, οι τρεις νέοι έρχονται αντιμέτωποι με μια απίστευτη αποκάλυψη που θα μπορούσε να καταστρέψει τον κόσμο. Η Έιβερι πρέπει επιτέλους να δει κατάματα την αλήθεια: Στον κόσμο του Κύκλου κανείς δεν είναι ό,τι φαίνεται. 

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Ξεκίνησα αυτό το blog για να ικανοποιήσω το πάθος μου για τα βιβλία και την συγγραφή. Μπορεί να γίνεται "χαμός" από διάφορα άρθρα τελείως άσχετα μεταξύ τους αλλά ο καθένας δεν έχει μόνο ένα χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά του.