Βιβλία που θέλω να διαβάσω

7:39:00 μ.μ.

Έχω καιρό να γράψω άρθρο για βιβλία που διάβασα οπότε μέχρι να τελειώσω κάποιο, θα ήθελα να σας δείξω μερικά που ξεχώρισα και θέλω να διαβάσω.
Τα περισσότερα, όπως συνήθως, είναι σειρές μα είναι και κάποια αστυνομικά μυθιστορήματα.
Λοιπόν αρχικά μου τράβηξε την προσοχή η σειρά "Ο Οίκος της Νύχτας". Πρόκειται για οχτώ βιβλία, τα οποία μιλάνε για τον κόσμο των βρικολάκων με πρωταγωνίστρια ένα δεκαεξάχρονο κορίτσι. Περισσότερο το επέλεξα διότι διάβασα πολύ καλές κριτικές μια και ήταν best seller αλλά και επειδή μου τράβηξε την προσοχή η πλοκή. 
       

Η επόμενη σειρά είναι το "Αγγελικό Σκοτάδι". Ομολογώ πως η περίληψη του ήταν αρκετά αινιγματική, κάτι που με έκανε να θέλω περισσότερο αυτά τα βιβλία. 
  

Και τα τελευταία βιβλία είναι δύο αστυνομικά μυθιστορήματα του Jo Nesbo. Το καινούργιο που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο με τίτλο "Η Δίψα" και ένα παλιό, "Αστυνομία". Εδώ νομίζω δεν χρειάζονται πολλά. Ο Nesbo είναι κορυφή στο είδος του.
  

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Ξεκίνησα αυτό το blog για να ικανοποιήσω το πάθος μου για τα βιβλία και την συγγραφή. Μπορεί να γίνεται "χαμός" από διάφορα άρθρα τελείως άσχετα μεταξύ τους αλλά ο καθένας δεν έχει μόνο ένα χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά του.