Η βιβλιοφιλική μου καρδιά αγάπησε το Little Big House

1:13:00 μ.μ.

  


Θα μιλήσουμε για ένα απόγευμα καθημερινής, κάπως συννεφιασμένο, κάπως μουντό, γενικά κάπως. Έκανα ένα περίπατο στα σοκάκια της Άνω Πόλης (μιλάμε πάντα για Θεσσαλονίκη) αν και ήξερα που πήγαινα. Εκεί μέσα λοιπόν, που βρίσκεις θησαυρούς όσον αφορά τα σπίτια και την αρχιτεκτονική τους, υπάρχει ένα community project, όπως αποκαλείται που ουσιαστικά είναι ένα διώροφο απίστευτα funky σπίτι που σερβίρει ποτά καφέδες και κέικς. Ουσιαστικά μια καφετέρεια, working space και εκτός των άλλων προσφέρει και διαμονή. Κατεβαίνω, επομένως, στα σοκάκια και συγκεκριμένα σταματώ στην οδό Ανδοκίδου στον αριθμό 24. Τραβάω πρώτα μια φωτογραφία με την απίστευτα όμορφη είσοδο, ακούγοντας τις σιγανες ομιλίες των επισκεπτών από την ταράτσα του σπιτιού. 



Μπαίνω από την είσοδο στα αριστερά μου, όπου υπάρχουν τραπέζια για διάβασμα, εργασίες και οτιδήποτε απαιτεί ησυχία. Ύστερα από εκεί, μπορείς να μπεις στο εσωτερικό για τους κρύους μήνες ή να ανέβεις στη ταράτσα κάτω από τα πολλών ειδών φωτάκια και να απολαύσεις το ποτό σου ή το brunch. Προσωπικά, επέλεξα μια σπιτική λεμονάδα με μαστίχα που μου άρεσε πάρα πολύ. Ύστερα τράβηξα μερικές φωτογραφίες το μέρος αλλα και το βιβλίο μου μέσα σε αυτό που ταίριαξε κατευθείαν με την αισθητική του. Την επόμενη φορά σίγουρα θα έρθω για brunch και θα φέρω και κάτι να διαβάσω.



You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Ξεκίνησα αυτό το blog για να ικανοποιήσω το πάθος μου για τα βιβλία και την συγγραφή. Μπορεί να γίνεται "χαμός" από διάφορα άρθρα τελείως άσχετα μεταξύ τους αλλά ο καθένας δεν έχει μόνο ένα χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά του.