Το νέο βιβλίο του Χάρι Πότερ

3:02:00 μ.μ.

Ήρθε επιτέλους και στα ελληνικά το νέο βιβλίο του Χάρι Πότερ "Ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί''!
Αυτή η ειδική έκδοση του διάσημου μάγου αποτελεί το σενάριο του έργου που ανέβηκε στο θέατρο και αποτελεί την πρώτη εμφάνιση εκτός της μεγάλης οθόνης!!
 Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ σε συνεργασία με τονΤζον Τίφανι και τον Τζακ Θορν έκαναν υπέροχη δουλειά!!



Λίγα λόγια για το βιβλίο    


Η όγδοη ιστορία. Δεκαεννέα χρόνια μετά. 

Ανέκαθεν ήταν δύσκολο να είσαι ο Χάρι Πότερ και δεν έχει γίνει καθόλου ευκολότερο τώρα που ο Χάρι εργάζεται σκληρά στο Υπουργείο Μαγείας, είναι σύζυγος αλλά και πατέρας τριών παιδιών που πηγαίνουν σχολείο.

Ενώ ο Χάρι παλεύει με το παρελθόν του, προσπαθώντας να απαγκιστρωθεί από αυτό, ο νεότερος γιος του, ο Άλμπους, έρχεται αντιμέτωπος με το βάρος της οικογενειακής κληρονομιάς που ποτέ του δε θέλησε. Καθώς το παρελθόν μπλέκεται δυσοίωνα με το παρόν, πατέρας και γιος ανακαλύπτουν τη δυσάρεστη αλήθεια: κάποιες φορές το σκοτάδι αναδύεται από μέρη που δεν το περιμένεις.

Βασισμένο σε μια πρωτότυπη νέα ιστορία από την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, τον Τζον Τίφανι και τον Τζακ Θορν, Ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί είναι η όγδοη ιστορία του Χάρι Πότερ και η πρώτη επίσημη που ανεβαίνει στη σκηνή. Η ειδική αυτή έκδοση του σεναρίου της πρόβας φέρνει τις περιπέτειες του Χάρι Πότερ και των φίλων του κοντά στους αναγνώστες σε όλο τον κόσμο, αμέσως μετά την πρεμιέρα του έργου στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου στις 30 Ιουλίου 2016. 

Η παραγωγή του θεατρικού έργου ανήκει στους Sonia Friedman Productions, Colin Callender και Harry Potter Theatrical Productions.

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Ξεκίνησα αυτό το blog για να ικανοποιήσω το πάθος μου για τα βιβλία και την συγγραφή. Μπορεί να γίνεται "χαμός" από διάφορα άρθρα τελείως άσχετα μεταξύ τους αλλά ο καθένας δεν έχει μόνο ένα χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά του.