Τα ''Αιχμηρά Αντικείμενα" της Gillian Flynn έγινε τηλεοπτική σειρά!

12:16:00 μ.μ.

 Η περηφάνια και η αγάπη μου για την αστυνομική λογοτεχνία μεγαλώνει και άλλο καθώς η αξιέπαινη συγγραφική αρχή της Gillian Flynn τα ''Αιχμηρά Αντικείμενα" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, παίρνουν σάρκα και οστά. 
Συγκεκριμένα ο σκηνοθέτης Jean-Marc Vallee, που ήταν υποψήφιος για Όσκαρ (Dallas Buyers Club) και οι ηθοποιοί Amy Adams, Patricia Clarkson, Chris Messina, Eliza Scanlen, όπως και η Gillian Flynn μαζί με τον Marti Noxon που συνυπογράφουν το σενάριο, ενώνουν τις δυνάμεις τους. Το αποτέλεσμα αναμένεται τουλάχιστον εντυπωσιακό, (ελπίζουμε) αρκετά πιστό στο βιβλίο και φυσικά το τηλεοπτικό γεγονός αυτού του καλοκαιριού. Η σειρά μυστηρίου, λοιπόν, κάνει πρεμιέρα στην Αμερική την Κυριακή 8 Ιουλίου 2018 και την ίδια στιγμή θα μπορέσουμε να την δούμε και όλοι εμείς οι Έλληνες λάτρεις της αστυνομικής λογοτεχνίας και του κινηματογράφου, από την Novacinema.
 Όσο για εμένα θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να παρακολουθήσω τη σειρά, αφού πρώτα κάνω μία βουτιά στο βιβλίο. Και αυτό διότι όλοι ξέρουμε πως όσο να 'ναι τα βιβλία εντυπωσιάζουν πολύ περισσότερο. Επιπλέον, μόλις το διαβάσω θα έχω και μία πιο ολοκληρωμένη άποψη για αυτό, αν και ήδη έχω την αίσθηση πως θα με κάνει να ανατριχιάσω. Ελπίζω να είναι τόσο καλό όσο ακούγεται γιατί τα βραβεία CWA Ian Fleming Steel Dagger και CWA New Blood Fiction Dagger δεν είναι και λίγα. 
 Για όσους το διάβασαν περιμένω πολλά σχόλιά σας και προς Θεού όχι το τι συμβαίνει στο βιβλίο. Απλά να μοιραστούμε την αγωνία και τον ενθουσιασμό.

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Ξεκίνησα αυτό το blog για να ικανοποιήσω το πάθος μου για τα βιβλία και την συγγραφή. Μπορεί να γίνεται "χαμός" από διάφορα άρθρα τελείως άσχετα μεταξύ τους αλλά ο καθένας δεν έχει μόνο ένα χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά του.