R.L.Stine: Μην ξενυχτήσεις

7:25:00 μ.μ.

Το δεύτερο βιβλίο που διάβασα μέσα στον Ιούνιο, ήταν ένα εφηβικό θρίλερ του Stain και μπορώ να πω πως ήταν πολύ ωραίο. 
Η πλοκή ήταν αξιόλογη και δεν σε έκανε να το αφήσεις κάτω ούτε λεπτό παρά τη μικρή έκταση του. Απολαυστικό περιεχόμενο, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, το οποίο ακολουθεί το τυπικό ενός θρίλερ παραμένοντας προσιτό στους εφήβους.
Πρόκειται για μια κοπέλα, την Λιζα, η οποία μετακομίζει σε μία νέα πόλη, όπου αρχικά όλα είναι εντάξει. Μετά, όμως από το αυτοκινητιστικό ατύχημα, κατά το οποίο σκοτώνεται ο πατέρας της, τα πράγματα γίνονται περίπλοκα. Η Λίζα βλέπει περίεργα όντα και όταν πιάνει δουλειά ως μπειμπι σιτερ στην οδό Φίαρ, δαίμονες εμφανίζονται από το πουθενά και όλοι νομίζουν πως είναι τρελή. Κι όμως κάτι κρύβει η πόλη.
Το τέλος ηταν φυσικά ανεξήγητο και σου προκαλούσε μια ανατριχίλα, όπως άλλωστε τα περισσότερα θρίλερ.
Παρόλα αυτά ήταν ένα απολαυστικό βιβλίο, ευκολοδιάβαστο, χωρίς δυσκολίες ή πολλές ανατροπές.

Λίγα λόγια:
Στη µικρή πόλη Σέιντισαϊντ, φροντίζεις να µη µείνεις ξύπνιος µέχρι αργά, γιατί µπορεί να σου συµβούν ένα σωρό φριχτά πράγµατα...
Τόσο στη διάρκεια της µέρας όσο και µέσα στη νύχτα η Λίζα Μπρουκς ταλαιπωρείται από εφιάλτες και παραισθήσεις. Μήπως οφείλονται στο τροµακτικό δυστύχηµα που την καθήλωσε για βδοµάδες στο νοσοκοµείο; Όταν η Λίζα µαθαίνει πως µια γειτόνισσα ψάχνει µπέιµπι σίτερ για το αγοράκι της, αρπάζει την ευκαιρία για να απασχοληθεί µε κάτι και να ξεφύγει από τις βασανιστικές σκέψεις της. Όµως, τότε ξεκινούν οι φόνοι – και οι φίλοι της Λίζας αρχίζουν να πεθαίνουν ο ένας µετά τον άλλον. Άραγε οι εφιάλτες της γίνονται πραγµατικότητα;

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Ξεκίνησα αυτό το blog για να ικανοποιήσω το πάθος μου για τα βιβλία και την συγγραφή. Μπορεί να γίνεται "χαμός" από διάφορα άρθρα τελείως άσχετα μεταξύ τους αλλά ο καθένας δεν έχει μόνο ένα χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά του.