Βιβλία που έγιναν ταινίες

4:30:00 μ.μ.





Δεν θα πω πολλά γι' αυτό παρά μόνο θα γράψω τα βιβλία. Ωστόσο σας συμβουλεύω να διαβάσετε ΠΡΩΤΑ το βιβλίο και μετά να δείτε την ταινία. Αν το κάνετε αντίστροφα....μάλλον το βιβλίο δεν θα διαβαστεί...

Αρχικά ενδιαφέρον είναι το βιβλίο του Toibin Colm, ''Brooklyn''.
Παρακολουθούμε την ιστορία της Eilis Lacey η οποία αφήνει την θαλπωρή της οικογένειας της και προσπαθεί να κάνει τα πρώτα της βήματα στη ζωή μεταναστεύοντας στην Νέα Υόρκη.
Brooklyn 

Το ''Room'' της Donoghue Emma εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή, γι' αυτό και άλλωστε η πρωταγωνίστρια της ταινίας απόκτησε το μεγάλο Όσκαρ. Επιπλέον ολόκληρη ιστορία συγκλονίζει και συγκινεί όλες τις ηλικίες.


                                             Room Film Tie-in

Το ''Still Alice'' της Lisa Genova σου δημιουργεί την αίσθηση πως πρέπει να απολαμβάνεις κάθε στιγμή της ζωή σου γιατί ποτέ δεν θα ξέρεις πότε θα σου στερηθεί.

                                      Still Alice 

Ακολουθεί το ''Paper Towns'' του John Green, μία αθώα ιστορία δύο εφήβων.

                           Paper Towns 

Τελευταίο άφησα την επιτυχημένη σειρά ''Divergent'' της Veronica Roth, η οποία ενθουσίασε τόσο με τα βιβλία όσο και με τις ταινίες.
  Divergent - Book 1  Insurgent - Book 2  Insurgent - Book 2







You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Ξεκίνησα αυτό το blog για να ικανοποιήσω το πάθος μου για τα βιβλία και την συγγραφή. Μπορεί να γίνεται "χαμός" από διάφορα άρθρα τελείως άσχετα μεταξύ τους αλλά ο καθένας δεν έχει μόνο ένα χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά του.