''Οι Φωτεινοί: Όνυχας''

3:50:00 μ.μ.

Το δεύτερο βιβλίο της καταπληκτικής σειράς υπόσχεται επιπλέον δράση και συγκλονιστικές εκπλήξεις!


book

Περίληψη
 Η ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΙΜΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΣΙΑ. 
Χάρη στο εξωγήινο χάρισμά του, ο Ντείμον είναι αποφασισμένος να αποδείξει ότι τα συναισθήματά του για μένα είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια παρενέργεια της περίεργης σχέσης μας. Τον αποφεύγω όσο μπορώ αν και έχουμε μεγαλύτερα προβλήματα που μας απασχολούν. 

ΚΑΚΟΙ ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ 
Στελέχη του υπουργείου Αμύνης έχουν κατακλύσει την πόλη. Αν μάθουν για τον Ντείμον, τα πράγματα θα είναι άσχημα και για τους δυο μας. Και είναι κι αυτό το καινούργιο αγόρι στο σχολείο που έχει ένα δικό του μυστικό. Ξέρει τι μου έχει συμβεί και μπορεί να βοηθήσει αλλά θα πρέπει να απομακρυνθώ από τον Ντείμον. Και δεν μπορώ. Γιατί ενάντιο σε κάθε λογική αρχίζω να τον ερωτεύομαι. 

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ 
Βλέπω κάποιον που δε θα έπρεπε να είναι ζωντανός. Και πρέπει να το αποκαλύψω στον Ντείμον που δε θα σταματήσει να ψάχνει μέχρι να βρει την αλήθεια. Τι συνέβη στον αδελφό του; Ποιος τον πρόδωσε; 

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ


You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Ξεκίνησα αυτό το blog για να ικανοποιήσω το πάθος μου για τα βιβλία και την συγγραφή. Μπορεί να γίνεται "χαμός" από διάφορα άρθρα τελείως άσχετα μεταξύ τους αλλά ο καθένας δεν έχει μόνο ένα χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά του.