Jo Nesbo: Ο χιονάνθρωπος

6:14:00 μ.μ.

Ο χιονάνθρωπος

  Άλλο ένα υπέροχο βιβλίο για....γερά νεύρα. Η πλοκή είναι θεαματική και οι εξελίξεις πραγματικά συγκλονιστικές. Ο Nesbo δεν χάνει τη σειρά της ιστορίας και μπλέκει με έναν απίστευτο τρόπο τις δολοφονίες πολλών ανθρώπων. Παρουσιάζει αναλυτικά τις οικογένειες των θυμάτων δίνοντας στους αναγνώστες επαρκείς πληροφορίες χωρίς, ωστόσο την πιο σημαντική: την αποκάλυψη του δολοφόνου,κάτι που κάνει το βιβλίο ακόμα πιο εντυπωσιακό. Επιπλέον εστιάζει αρκετά και στους ανθρώπους γύρω από τον πρωταγωνιστή Χάρι Χόλε δημιουργώντας μία άλλη πλευρά του χαρακτήρα του, που έχουμε δει λιγότερο στα άλλα βιβλία.


Ίσως το καλύτερο και πιο συζητημένο βιβλίο του Nesbo!!!






Κριτικές Αναγνωστών
-Είναι το τρίτο βιβλίο του Nesbo που διάβασα και για μία ακόμη φορά ενθουσιάστηκα!Ο μοναδικός Χάρι Χόλε αποδεικνύεται λιγότερο ευάλωτος στις συνήθεις αδυναμίες του στο συγκεκριμένο βιβλίο, εξίσου αποτελεσματικός και ιδιόρρυθμος!
Η συναρπαστική πλοκή και οι πολλές ανατροπές καθηλώνουν τον αναγνώστη σε ένα βιβλίο που διαβάζεται απνευστί.

-Μακράν το καλύτερο του. Στο βιβλίο αυτό ο Nesbo, ξεπερνάει τον εαυτό του. Ήταν το πρώτο βιβλίο του συγγραφέα που διάβασα και ίσως μέχρις στιγμή το καλύτερο αστυνομικό βιβλίο. Ένα βιβλίο που άρχισα να διαβάζω μεσημέρι και το τέλειωσα στις 4 τα ξημερώματα. Δεν ήθελα να το αφήσω. Τρομακτικό, απίθανο, συναρπαστικό, με την αγωνία "ζωγραφισμένη στα χείλη", πολλές ανατροπές και μυστήριο μέχρι το τέλος. Περιμένω να δω και την ταινία. Οι λάτρεις της αστυνομικής λογοτεχνίας πρέπει να το διαβάσουν.

-Ένα θρίλερ που σε καθηλώνει... σε κάνει να αισθάνεσαι τον φόβο των θυμάτων πριν το τέλος τους... Πολύ καλογραμμένο...Και φυσικά δεν φαντάζεσαι το ποιος είναι ο δολοφόνος... Ήταν μια έκπληξη για εμένα και φαντάζομαι και για τους περισσότερους που έχουν διαβάσει το συγκεκριμένο βιβλίο...

-Αριστοτεχνική πλοκή, στέρεοι χαρακτήρες, σεκάνς δράσης που εκτοξεύουν την αδρεναλίνη και διάφορα κοινωνικά ζητήματα που θίγονται στην πορεία συνιστούν ένα πραγματικά εξαιρετικό παράδειγμα βιβλίου που πατάει πάνω σε μια δοκιμασμένη συνταγή αλλά την απογειώνει.
The Guardian 

-Η φήμη του Nesbo μέλλει να είναι αντίστοιχη με του Μουνχ ή του Ίψεν… Κι αν υπάρχει δικαιοσύνη, μια μέρα ο Χάρι Χόλε θα είναι τόσο επιτυχημένος όσο ο Χάρι Πότερ.
CNN

Η αστυνομική λογοτεχνία στα καλύτερά της, με 

ολοκληρωμένους χαρακτήρες, δυσοίωνη 

ατμόσφαιρα και ένταση που ξεκινά από την 

πρώτη σελίδα και δεν χαλαρώνει παρά μόνο στην 

τελευταία.

The Times

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Ξεκίνησα αυτό το blog για να ικανοποιήσω το πάθος μου για τα βιβλία και την συγγραφή. Μπορεί να γίνεται "χαμός" από διάφορα άρθρα τελείως άσχετα μεταξύ τους αλλά ο καθένας δεν έχει μόνο ένα χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά του.