Kiera Cass

5:28:00 μ.μ.

Ίσως μία από τις αγαπημένες μου συγγραφείς και η πιο ρομαντική. Η σειρά των βιβλίων της με την Αμέρικα Σίγκερ είναι εντυπωσιακή, καλογραμμένη και ευκολοδιάβαστη. Σκιαγραφεί τον κάθε χαρακτήρα με λεπτομέρεια, δημιουργεί ένα δικό της κόσμο, ο οποίος είναι ολοκληρωμένος και μπορεί ο αναγνώστης να μπει στο νόημα αμέσως. Συστήνω τα βιβλία της στους ατελείωτα ρομαντικούς!


Βιογραφία:
"Η ΚΙΡΑ ΚΑΣ είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Ράντφορντ. Σήμερα ζει στο Μπλάκσμπεργκ της Βιρτζίνια με τον άντρα της και τα δύο παιδιά τους. Το πρώτο της μυθιστόρημα, THE SIREN, το εξέδωσε μόνη της το 2009. Η επιτυχημένη της σειρά Η ΕΠΙΛΟΓΗ κυκλοφορεί σε 32 χώρες, έχει πουλήσει περισσότερα από 3,5 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, βρίσκεται συνέχεια στις λίστες ευπώλητων βιβλίων ενώ έχουν πουληθεί τα κινηματογραφικά δικαιώματα στη Warner Brothers. " 
Αναζητήστε περισσότερα βιογραφικά στοιχεία αν θέλετε.


Βιβλία της:
   

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Ξεκίνησα αυτό το blog για να ικανοποιήσω το πάθος μου για τα βιβλία και την συγγραφή. Μπορεί να γίνεται "χαμός" από διάφορα άρθρα τελείως άσχετα μεταξύ τους αλλά ο καθένας δεν έχει μόνο ένα χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά του.