My Xmas list:Day 4

4:48:00 μ.μ.

Τέταρτη μέρα και ακόμα δεν είδαμε χιόνι. Ελπίζω κάποια στιγμή να συμβεί γιατί τα Χριστούγεννα είναι συνώνυμο αυτής της μικρής, άσπρης νιφάδας!!



My movie
Δεύτερη ταινία για τα Χριστούγεννα και αυτή είναι το "Πολικό Εξπρές"!!
"Ένα αγόρι, που δεν είναι σίγουρο για την ύπαρξη ή όχι του Αϊ-Βασίλη, επιβιβάζεται στο μαγικό Πολικό Εξπρές και ταξιδεύει την παραμονή των Χριστουγέννων μέχρι τη χώρα του ήρωα όλων των παιδιών. Πιστή εικονογράφηση ενός παιδικού βιβλίου του Κρις Βαν Όλσμπεργκ με χρησιμοποίηση αληθινών ηθοποιών, όπως ο Τομ Χανκς, που στη συνέχεια υπέστησαν ψηφιακή επεξεργασία"

My advert
Λατρεύω τις διαφημίσεις του John Lewis κάθε χρόνο για τα Χριστούγεννα!! Είναι συγκινητικές, με νόημα και στοχεύουν να προβάλλουν στο κόσμο τη βαθύτερη σημασία αυτής της περιόδου!!


My wish list item

Δεν είναι ακριβώς αντικείμενο: Θέλω κάθε χρόνο να κάνω μία μικρή δωρεά στο ''Χαμόγελο του Παιδιού" αλλά ποτέ δεν τα καταφέρνω. Ελπίζω φέτος να πραγματοποιηθεί!

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Ξεκίνησα αυτό το blog για να ικανοποιήσω το πάθος μου για τα βιβλία και την συγγραφή. Μπορεί να γίνεται "χαμός" από διάφορα άρθρα τελείως άσχετα μεταξύ τους αλλά ο καθένας δεν έχει μόνο ένα χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά του.