My Xmas list:Day 8

6:38:00 μ.μ.

Σήμερα, σκόπευα να μην κάνω τίποτα, αλλά από ότι φαίνεται τα χέρια μου δεν κάθονται ήρεμα. Οπότε έφτιαξα και άλλα βραχιόλια μακραμέ και ψέκασα με χρυσό σπρέι κουκουνάρια για διακόσμηση. Βλέπετε τα Χριστούγεννα είναι δημιουργία!

My traditional song
Δεν μπορώ να μην γράψω για τα παραδοσιακά τραγούδια που λένε τα παιδιά τα Χριστούγεννα. Κάθε χρόνο περιμένω να ακούσω το κουδούνι από τα ξημερώματα. Τη σημερινή εποχή, δεν δίνουμε τόσο σημασία σε αυτά που κάποτε αποτελούσαν τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα έθιμα της χώρας μας. Προσωπικά, το ''Καλήν ημέραν άρχοντες" είναι κάτι που θέλω να ακούω όλη την ημέρα των Χριστουγέννων. Οπότε όταν έρθουν τα παιδιά ακούστε προσεκτικά πως τραγουδούν και θυμηθείτε τα νιάτα σας.

My traditional dessert
Αφράτη και γλυκιά βασιλόπιτα!! Βέβαια, μιλάμε για Πρωτοχρονιά, αλλά δεν μπορώ ανάμεσα στους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα να μην προσθέσω και τη βασιλόπιτα. Είναι τα τσουρέκια των Χριστουγέννων!!(Φυσικά παρέα με ένα βιβλίο!)

My wish list item
Υπέροχο για το ρεβεγιόν!! Τι λέτε;;
Από τη Swarovski

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Ξεκίνησα αυτό το blog για να ικανοποιήσω το πάθος μου για τα βιβλία και την συγγραφή. Μπορεί να γίνεται "χαμός" από διάφορα άρθρα τελείως άσχετα μεταξύ τους αλλά ο καθένας δεν έχει μόνο ένα χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά του.