My Xmas list:Day 21

12:00:00 π.μ.

 Τα Χριστούγεννα είναι τόσο κοντά που ο ενθουσιασμός μου μεγαλώνει κάθε ώρα που περνάει! Παρόλ' αυτά δεν κρύβω και τη λύπη μου που θα σταματήσω να γράφω τα άρθρα "My Xmas list". Ωστόσο, ετοιμάζονται άλλα ενδιαφέροντα πράγματα!


My story
Δεν μπορούσα να μην αγαπήσω τον "Καρυοθραύστη". Μια τόσο υπέροχη ιστορία αγάπης που σίγουρα όλα τα κορίτσια λατρεύουν. Ίσως και τα αγόρια. Πάντα τα παιδιά με κοιτούσαν περίεργα που διάβαζα και ξαναδιάβαζα το βιβλίο, μα είναι τόσο ωραίο που δεν το χορταίνω. Μακάρι να παρακολουθούσα και το μπαλέτο κάποια στιγμή!

My event
Αφού σας ανέφερα παραπάνω για μπαλέτο, σας προτρέπω και να πάτε να παρακολουθήσετε κάποιο. Αυτή τη περίοδο ανεβαίνουν πολλά έργα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και νομίζω πως θα εντυπωσιαστείτε από τις υπέροχες κινήσεις των χορευτών. Προσωπικά, πάντα θα ήθελα να ή ήμουν μία από αυτές τις μπαλαρίνες!

My wish list item
Να πάω σε μία παράσταση μπαλέτου, φυσικά!

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Ξεκίνησα αυτό το blog για να ικανοποιήσω το πάθος μου για τα βιβλία και την συγγραφή. Μπορεί να γίνεται "χαμός" από διάφορα άρθρα τελείως άσχετα μεταξύ τους αλλά ο καθένας δεν έχει μόνο ένα χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά του.