My Xmas list: Day 2

6:55:00 μ.μ.

Δεύτερη μέρα και ώρα για νέα πράγματα στο Xmas list. Σε κάθε πόλη έχουν ανοίξει χριστουγεννιάτικα χωριά, πάρκα και γενικά χώροι απίστευτης χριστουγεννιάτικης μαγείας. Οπότε σε αυτό το άρθρο αποφάσισα να γράψω κάτι και γι'α αυτό!

My event
Φέτος σκοπεύω να επισκεφθώ το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Κατερίνης, στον νομό Πιερίας. Να τονίσω ότι η όλη διαδικασία είναι εντελώς εθελοντική. Δηλαδή εθελοντές πολίτες το κατασκευάζουν και το συντονίζουν. Για είσοδο προσφέρεις φάρμακα,τρόφιμα ή παιχνίδια και παίρνεις ένα χαρτάκι για τις σφραγίδες του κάθε περίπτερου που θα πας. Έχει καφέ, τσάι, ποπ κορν, γλυκά, χυμό. Επίσης περίπτερα διασκεδάσουν τα παιδιά με διάφορα παιχνίδια ενώ στο αράνι γίνονται κουκλοθέατρα και ανάγνωση παραμυθιών. Τέλος μπορείτε να απολαύσετε ζεστό ψωμί από παραδοσιακό φούρνο και να φτιάξετε κατασκευές.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.otoposmou.gr/

My destination

Τι λέτε για τα Άγραφα Ευρυτανίας; Αυτή τη περίοδο είναι καλυμμένα με χιόνι και μοιάζουν σαν κουκλόσπιτα. Νομίζω πως ήδη με βλέπω να κάθομαι κοντά στο τζάκι ενός παραδοσιακού ξενώνα και να πίνω ζεστό, αρωματικό κρασί. Από αναζητήσεις που έκανα βρήκα πολύ ωραία καταλύματα, κυρίως παραδοσιακούς ξενώνες. Επίσης υπάρχουν (αρκεί βέβαια να ψάξετε) καλές ταβέρνες και φυσικά πάρα πολλά έθιμα των Χριστουγέννων.

My wish list item
Θα σας άφηνα χωρίς βιβλίο; Δεν το νομίζω. Γι' αυτό στη wish list  μου συγκαταλέγεται και ένα υπέροχο βιβλίο που λέγεται "Χαμός" και είναι φυσικά σειρά. Η συγγραφέας ονομάζεται Λόρεν Όλιβερ. Ανυπομονώ να το πάρω!!




*Πείτε μου με σχόλιο αν θέλετε κάποιο xmas giveaway!!!



You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Ξεκίνησα αυτό το blog για να ικανοποιήσω το πάθος μου για τα βιβλία και την συγγραφή. Μπορεί να γίνεται "χαμός" από διάφορα άρθρα τελείως άσχετα μεταξύ τους αλλά ο καθένας δεν έχει μόνο ένα χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά του.