My Xmas list:Day 10

11:31:00 π.μ.

  Ώρα για να περάσουμε υπέροχα Χριστούγεννα με ταινίες και εκθέσεις!!










My movie
Ένα συγκινητικό μιούζικαλ για την επίτευξη των στόχων και την δύσκολη επιβίωση της αγάπης στην καθημερινότητα είναι στη λίστα μου. Δείτε λοιπόν,το "La la land"
"Στο Λος Άντζελες, την πόλη που γεννιούνται και πεθαίνουν τα όνειρα, δύο νέοι ερωτεύονται, προσπαθώντας ταυτόχρονα να φτάσουν τους στόχους τους: εκείνη να γίνει μια διάσημη ηθοποιός, εκείνος να γίνει αναγνωρισμένος μουσικός. Θα καταφέρει η αγάπη τους να επιβιώσει στην σκληρή πραγματικότητα των συνεχών απογοητεύσεων και της απόρριψης; "

My events
Σκοπεύω να επισκέπτομαι συχνά τη Θεσσαλονίκη μια και το πρόγραμμα που έχει βγάλει για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις είναι παραπάνω από ικανοποιητικό. Οι μουσικές παραστάσεις, το θέατρο, τα τραγούδια της φιλαρμονικής κ.α "ρέουν" άφθονα!  "Πρόγραμμα"

My wish list item
Αυτή τη φορά σκοπεύω να δώσω και όχι να πάρω. Συγκεκριμένα θα γυρίσω όλα τα καταστήματα για να αγοράσω χριστουγεννιάτικες κάρτες και να τις στείλω σε συγγενείς και φίλους!

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Ξεκίνησα αυτό το blog για να ικανοποιήσω το πάθος μου για τα βιβλία και την συγγραφή. Μπορεί να γίνεται "χαμός" από διάφορα άρθρα τελείως άσχετα μεταξύ τους αλλά ο καθένας δεν έχει μόνο ένα χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά του.