My Xmas list:Day 19

12:00:00 π.μ.

Κυριακή, σήμερα, αλλά όχι μία βαρετή και συνηθισμένη. Μας έμεινε μόλις μία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα και δεν μπορώ παρά να θεωρώ για πρώτη φορά, αυτή τη Κυριακή, υπέροχη!







My recipe
Έχετε δοκιμάσει σοκολατάκια με δαμάσκηνο; Αν όχι, τότε δεν έχει καταλάβει ακόμη τη μεθυστική γλύκα των Χριστουγέννων! Είναι τόσο γευστικά και εύκολα να τα φτιάξετε που δεν θα σταματήσετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε όσα αποξηραμένα δαμάσκηνα θέλετε, να τα βουτήξετε για μία νύχτα στο κονιάκ και ύστερα να τα καλύψετε με λιωμένη κουβερτούρα! Απλά θαύμα!



My DIY 
Αν θέλετε αρωματικά κεράκια και για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να πάρετε η λύση είναι τα μανταρίνια! Κόψτε προσεκτικά τη φλούδα έτσι ώστε να έχετε δύο κούπες. Στη μία κούπα ακριβώς στη μέση έχει ένα κοτσανάκι. Γεμίστε τη με ελαιόλαδο και ανάψτε το κοτσανάκι. Ύστερα ανοίξτε μία τρύπα στο κέντρο της άλλης κούπας και σκεπάστε την αναμμένη. Voila!


My wish list item
Ένα ταξίδι στο Παρίσι! (Δεν νομίζω!)


You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Ξεκίνησα αυτό το blog για να ικανοποιήσω το πάθος μου για τα βιβλία και την συγγραφή. Μπορεί να γίνεται "χαμός" από διάφορα άρθρα τελείως άσχετα μεταξύ τους αλλά ο καθένας δεν έχει μόνο ένα χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά του.